Zamanının Kıymetini Bilenlere Özel Saatler


Zamanının Kıymetini Bilenlere Özel Saatler
Firma zamanının kıymetini bilenlere özel saatlerin satışını yapıyor. Saat satış firması 17 yıldır replika saat sektöründe hizmet veriyor. Satışa sundukları saatler dünyaca ünlü markalara ait replika ürünler oluyor. Bu saatler de eta mekanizmalı saatler oluyor.
Kadınlara Özel Saatler
Firma kadın müşterilerinin kollarında taşıyabilecekleri şık saatleri satışa sunuyor. Kadın müşteriler için satışa sunulan eta saat çeşitleri arasında rolex ve audemars piguet çeşitleri yer alıyor. Kadınlar bu markalara ait beyaz, altın sarısı ve pembe gibi renklerde olan ve gerçeğinden ayırt edilemeyen replika saatleri satın alarak kullanabiliyorlar. Suya dayanıklı olan bu saatler suyla temas ettiğinde bozulmadan saat göstermeye devam ediyor. Ayrıca firma tarafından satışa sunulan bu saatlerin iki yıl garantisi bulunuyor.
Erkeklere Özel Saatler
Firmanın saatleri erkeklere özel detaylara sahip saatler oluyor. Erkekleri yansıtan renk ve detaylarda olan bu saatler rolex, pateks philippe, richard mille ve audemars riguers markalarında bulunuyor. Uzun ömürlü olan bu saatler kadın saatlerinde olduğu gibi erkek saatlerinde de gerçeğinden ayırt edilmiyor. Ayrıca firma havale yolu ile saatlerinden satın alanlar için %10 ekstra indirim yapıyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Şirket Bilgilerini Koruyun

Tatil Keyfiniz Bitmesin

Proje Seslendirme Hizmetleri